Legotillverkning

Legotillverkning – från idé till färdig produkt
Av många års erfarenhet av legotillverkning har vi lärt oss att det gäller att vara noga med detaljer genom hela produktionskedjan:

Direkta kundkontakter med offertgivning, CAD-avdelning, förslagsverksamhet. Vi hjälper till att hitta de rätta lösningarna, ger tips på förenklingar och förbättringar. Vi är vana vid att ta emot datafiler för direkt bearbetning i våra datorer.

Laserskärning, plåtbearbetning och stansning i samma maskin ger ett minimun av ställtider och korta genomloppstider. Stor precision till bra priser. Bäddlasrar och saxar finns också i vår maskinutrustning.

NC-styrda kantpressar och andra moderna maskiner som i hög grad påverkar slutresultatet och ekonomin.

legotillverkning lundebrgs Plåt

Duktiga medarbetare som alltid gör det lilla extra för att upprätthålla vårt goda namn. Hantverksskicklighet som grundar sig i lång erfarenhet och stor kunskap av rostfritt – vår specialitet.

En annan av våra styrkor är svetsarbeten i aluminium och rostfritt.

Manuell slipavdelning är nödvändig idag. Framförallt när det gäller rostfritt. Här uträttar vår personal underverk.

Maskinell slipning, gradningsmaskiner och planslipmaskiner för toppresultat.

Starka samarbetspartners inom områden som skärande bearbetning och ytbehandling, anodisering, kromatering, lackering med mera. Från oss får du en helt färdig produkt.

Kontrollavdelning som säkerställer att slutresultatet är vad du tänkt dig. Utleveranser som fungerar och kommer fram i tid och med rätt innehåll. En kontroll genom hela kedjan som gör oss svårslagna. Testa oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.